понеделник, 27 октомври 2014 г.

Ъндърграунд

Сред характеристиките на артистичния ъндърграунд нека споменем така ценната спонтанност, едно от лицата на любимото ми естество ;).
Друга свежа черта е многообразието:


Картоф, цвекло, червена репичка, морков, черна ряпа,
земна ябълка, бяла ряпа, целина, алабаш, пащърнак.
И сухи ъндърграунд корени (хрян, джинджифил, куркума).
Всичко настъргано в тава.
В процеса на приготвяне се снабдих и със сладък картоф.
Кафява захар, зехтин, лук и чесън.
Сол, оцет, вода.
На водна баня - 4 часа на 150 градуса.
Пасира се.
За по-кадифен ефект, рецептата може да се осъществи на музикалния фон на Velvet Underground, разбира се.

 

По бур-ка-ни-те!
Чудесно се съчетава в салата със сварен нахут.  
А като стана въпрос за ъндърграунд, ето и един интересен ъндъруотър:



Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...