четвъртък, 10 април 2014 г.

За малки и големи - синхронно готвене



Здравейте, малки, ГОЛЕМИ и още по-гладни!

След великото готвене на ОПАШКА, 
което, освен в летописите тук,
ще остане и в Голямата дегустаторска неписана книга
на великите лемурски достижения,  
следващото предложение ще да е едно съвсем ежедневно битово готвене
или с други думи най-обикновено

Синхронно готвене за малки и големи

За малките така:





+ амарррррант



А за големите така:


 + телешка кайма, малко дижонска, соев сос и остатъчен бульон и песто от Опашката вчера...
Пространството между пълнените макарони се уплътнява допълнително с остатъка от пълнежа.
45 минути, на 170 градуса, порцеланов съд с капак.


Пресечната точка изглеждаше като бройни и редни горе-долу така:


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...