събота, 8 февруари 2014 г.

Гаранция



Мариновано в лимон, сол, зехтин, малко чесън, черен пипер и девесил филе от нилски костур, застлано с пасиран замразен грах, инкрустирано с няколко шайби пушено топено сирене "Добрев". 
Малко микс от пипери  и кориандър, щрих морска сол и стръкчета пресен копър. Накрая финален зехтинов гланц със силиконовата четчица. 
Доказателството се запечатва в алуминиево фолио. Пече се 25 минутки на 200 градуса, предварително загрята фурна. 
Рецепта с поразителен ефект не само върху ценителите на риба. 
Пробвайте я върху някой, който упорито твърди, че не обича риба ;) 
Това е едно от най-гениалните ми попадения, признавам си без никаква скромност. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...