сряда, 1 януари 2014 г.

2014



Щастлива и безгрижна 2014 година!
Бъдете усмихнати, заредени и добри! Правете всичко с удоволствие и се радвайте на живота!



*Патица по пекински в езерен хабитат: с грахови палачинки, билкови тиганици, уасаби мъфини, зеленчуци, сирена с по-блатист вид, бишкоти от шам фъстък и тиквени семки, спаначени нудълси, кълнове, зелени подправки, плодове и сос

Интересното в рецептата е, че патицата се готви цял ден, два пъти се вари, втория път в марината с мед, джинджифил, соев сос, праз. След всяко варене се суши на вентилатор във фурната по около 3 часа, така че в това време може да отскочите до някоя поляна или нива и да си тествате новите мултипликатори (уникално приятен риболов на сухо с тенис елемент като бекхенд и форхенд). Накрая се пече около два часа на решетка във фурна, над тава с вода. После на всяка цена трябва да има праз, палачинки и сос. *В Метро продават специална порода по-дребни патици (пекински патици) подходящи за рецептата, тази е 1,5 кг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...