събота, 23 ноември 2013 г.

before/after

Помолих една пълничка тиквичка:

да  мине на здравословно хранене, като се подложи на пълнеж от:



*гречка, просо, амарант, киноа, ленено семе, бял, кафяви черен ориз, царевичен грис, булгур, лимец, арабски кус кус, сусам, маково семе, овесени трици и кафява, оранжева и зелена леща.

Ефектът бе невероятен:


И доста вкусен...
Чудя се, ако напълня никулденския шаран с подобен зърнен ансамбъл, дали пък като отворя фурната на шести декември, отвътре няма да ми се протегне някой зарган.

Подробности около  предварителна подготовка, хронологията и оквусяване на пълнежа – покрай Никулден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...