понеделник, 5 август 2013 г.

Три очаквано добри комбинации

Публикувано на: Пон Юли 09, 2012 7:40



Има едни суеверни хора, за които подковата носи щастие само ако е говежда, добре изсушена и тънко нарязана .

За тях безмесното меню не е нищо друго, освен “аеробика за устата” , както викаха чичките – продавачи на семки.

Да ги убедите, че следващите предложения са елексир, е като да им подарите спец очила за гледане през крив макарон :)

Патладжанено райе на райета



Нарязвате двата цвята патладжани на колелца. Накисвате черните в солена вода за 20 минути, отцеждате. Белите само посолявате. Овалвате всички хубаво в зехтин и подреждате върху решетката на фурната.
Печете на 200 градуса, режим въздух, докато омекнат и получите вторичните райета.
Подреждате в чиния и заливате с малко оцет, чесън и магданоз.

Сирене бри с касис, френско грозде и боровинки



В съчетание със следващото предложение може да получите пъстра двуетажна торта.

Горски ягоди с топено сирене


____

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...