понеделник, 5 август 2013 г.

РОЗОВА ТРЕСКА

Публикувано на: Пет Фев 08, 2013 11:51
За да допълним нашия кулинарен Рибен буквар,
трябва да споменем една приятна изненада от рибарския магазин, директно от щанда с дълбоко замразена риба:



Розова треска - много вкусна.
Един от вариантите, в който се вписа добре, беше сладко-кисел, в тиган с капак, върху канапе от кисело зеле, шалот и зехтин, поръсена с малко зелев сок, концентриран сок от нар, цвъцка розов грейпфрут, щрих розе, поне две лъжици захар, червени боровинки и цвекло. Задушава се до леко карамелизиране на соса-подложка.


______

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...