понеделник, 5 август 2013 г.

Кафе Мока


(обстоен преглед на печата)

 
Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 15:14





Всеки път около тая дата се прошнурова Риболовния дневник за изтеклата година. :)
Нека съчетаем момента със следобедно кафе Мока.

Необходими съставки:
шоколад – може различни видове – около 40 гр
мляко – 50 мл
сметана – на вкус
кафе еспресо – 50 мл.
канела

Бисквитка.

Разтапяте шоколада на тонове – отдолу слагате най-тъмния nore, над него по-светлия moka, отгоре noisette, накрая млечния. След това добавяте топлото мляко, над него кафето и най-отгоре сметаната. Ръсвате малко канела. Ако действате внимателно и бързо, ще получите интересна композиция от цветови пластове, в които може да аранжирате мисловно групирани през зимата риби или самотни хищници.

Набелязването на новите маршрути е събитие, обвързано с питие в градуси с друг коефициент на полезно действие. :wink:

___________

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...