петък, 26 юли 2013 г.

Ропотамо LIVE

Публикувано на: Сря Яну 25, 2012 21:23


Белите рибни филета задушаваме в нещо като всеизвестната “Ропотамо” заливка: доматено пюре, кисел краставички, накълцана сушена чушка, накълцан сушен домат, вместо грах или боб – маслини, девесил, дафинов лист, черен пипер, зехтин, малко захар, малко кимион, наситнен лук, малко чесън, ситни-ситни морковчета.
Правим гарнитура от дребна паста със зеленчуци.
Закачката е, че няма да консервираме, както е по правило,
а поднасяме всичко “на живо” – рибата е топла и “прясна”, а гарнитурата, във формичка от консерва, все още не е изстинала:



Бъдете свежи! :) :wink:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...