петък, 26 юли 2013 г.

ТРИ ТРА-ЛА-ЛА ТРИКА

Публикувано на: Сря Фев 02, 2011 12:17



1.
За да получат пилешките пържоли бърз индиански загар, след като ги мариновате в лимон, сол и черен пипер, поръсете ги с малко пудра захар, преди да ги метнете, барабар с маринатата, на тефлона :wink:




2.
Как да претоплите телешко кИфте, без да изсъхне.
Две гъби и увивате във фолио :wink:




3.
Ползвайте червеното цвекло при варене, за да изчервите карфиол, тиквичка, варено яйце, картоф и т.н.



*автор: Pierre A Lamielle





Публикувано на: Сря Фев 02, 2011 12:17

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...